Neşu a votat DA la referendum şi a fost desfiinţat pe reţelele de socializare. FOTO | Postarea cu sute de comentarii care a stârnit furtuna

8 oct 2018 23296 afişări Fotbal Intern
Neşu a votat DA la referendum şi a fost desfiinţat pe reţelele de socializare. FOTO | Postarea cu sute de comentarii care a stârnit furtuna
GALERIE (8 de imagini) VEZI GALERIA
  • Mihai Neşu a fost la referendum şi a votat "DA", aşa cum se observă din fotografiile postate pe pagina de facebook a fundaţiei ce-i poartă numele. Mesajul fostului internaţional a fost: "Sunt Mihai Neşu, am fost la vot şi am votat DA. Tu ce faci?". Dar, de aici s-a pornit o adevărată avalanşă.

Au existat sute de comentarii, majoritatea fiind batjocoritoare la adresa celui care a scris istorie în tricoul roş-albastru şi care e ţintuit de ani de zile într-un scaun cu rotile. "Postacii" nu au ţinut cont de suferinţa "Bichonului" şi l-au jignit, legându-se de faptul că nu se poate deplasa singur, că a fost părăsit de soţie, că a fost cumpărat de către actuala Putere. "Ruda mai proastă de la ţară a lui Stephen Hawking se laudă că a fost la vot...", "Soţia te-a părăsit când a fost mai greu", "Nu o să mai susţin fundaţia ta", "Rostogolire lină", "E urât că promovezi asemenea mizerii", sunt câteva dintre comentarile apărute pe pagina Fundaţiei Mihai Neşu. Sunt foarte multe însă care nu pot fi reproduse.

Prezenţa la vot la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost de 21,08 la sută, iar din totalul de voturi exprimate, 91,57 la sută au fost "Da", 6,46 la sută au fost "Nu", iar restul au fost nule.

Întrebarea la care trebuia răspuns a fost: "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?". Vizată a fost revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. Referendumul era valid dacă prezenţa la vot era de 30 la sută.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.