Scene şocante în România! Un jucător a agresat arbitrul, dar a primit doar patru etape de suspendare. Reacţia centralului: ”M-a strâns de gât şi m-a târât de pământ. Nu a intervenit nimeni”

9 oct 2018 8845 afişări Fotbal Intern
Scene şocante în România! Un jucător a agresat arbitrul, dar a primit doar patru etape de suspendare. Reacţia centralului: ”M-a strâns de gât şi m-a târât de pământ. Nu a intervenit nimeni”

Caz halucinant în judeţul Sălaj, unde un arbitru a fost lovit şi apoi prins de gât de un jucător. În ciuda celor întâmplate, jucătorul, pe numele său Marian Silaghi a primit doar patru etape de suspendare.

Totul s-a petrecut la meciul dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu. Centralul acelei partide, Nicuşor Pop, a relatat cele întâmplate şi s-a arătat indignat: “Vreau să lămuresc pe toată lumea. Am fost lovit, adevarul este acesta, nu dureros, nu cu o forţă excesivă, nu cu urmări, dar am fost lovit. Acei oameni care susţin cu totul şi cu totul altceva, împreună cu observatorul meciului, nu cunosc adevăratul sens al cuvantului lovire, care conform DEX rezultă cam asa “Lovire = Infracţiune care constă în atingerea corpului unei persoane prin acte de violenţă fizică”. Dar se pare că în Sălaj se consideră lovire doar atunci când există urmări evidente sau când pumnul lasă sânge.

În minutul 75 cand l-am eliminat pe jucatorul cu nr 20 al echipei gazdă, acesta a sărit asupra mea lovindu-mâ cu podul palmei la nivelul feţei, dupa cum spuneam acesta nu a foslosit o forţă excesivă, acesta a încercat să ma prindă de gât iar în momentul în care s-a repezit asupra mea din cauza vitezei cu care a reacţionat acesta m-a lovit, voluntar sau nu asta nu am de unde să ştiu. Dupa ce am fost lovit, acesta m-a strâns de gât, m-a târât de pamant şi mi-a sustras fluierele. Din momentul în care acesta a sărit asupra mea au durat clipe bune până ca cineva sa intervină, din interiorul terenului dar, surpiză, nici din afara terenului, nu a intervenit nimeni. Deoarece pe toată durata jocului nu am văzut vreun om de ordine vizibil prezent”, a spus Pop, pentru sportulsălăjean.ro.

Pop i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Silaghi, moment în care acesta a recurs la violenţă. Sursa citată mai scrie că arbitrul a depus o plângere la poliţie şi urmează să-l dea în judecată pe agresor. Rapid Zimbor (Liga a patra) a deschis scorul în minutul 70 al partidei, dar centralul a fluierat finalul în minutul 75.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.