Stadionul Steaua, pus la pământ! FOTO: Ultimele imagini din "Templul fotbalului românesc"

11 oct 2018 5814 afişări Fotbal Intern
Stadionul Steaua, pus la pământ! FOTO: Ultimele imagini din "Templul fotbalului românesc"
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Stadionul Steaua a fost demolat în totalitate, iar cei de la Compania Naţională de Investiţii au publicat fotografii în care se vede cum excavatoarele strâng grămezile de moloz rămase. Din "Templul Fotbalului Românesc" nu a mai rămas nimic, iar noua arenă are ca termen de construcţie 25 de luni.

În locul stadionului din Ghencea va apărea unul nou, ultramodern, ce va avea o capacitate de 30.500 de locuri. De asemenea, vor exista un muzeu, spaţii comerciale sau un restaurant, totalul investiţiei fiind de 60 de milioane de euro, banii provenind de la bugetul de stat.

Stadioanele Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid vor face parte din programul de găzduire a EURO 2020. Arena Dinamo nu a mai putut fi inclusă în proiect din cauza situaţiei juridice neclare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.