EXCLUSIV | Daniel Isăilă a dezvăluit. Mirel Rădoi este norocos. Are în lot un jucător care poate juca pe 4 posturi

18 oct 2018 4392 afişări Tineret
EXCLUSIV | Daniel Isăilă a dezvăluit. Mirel Rădoi este norocos. Are în lot un jucător care poate juca pe 4 posturi

Daniel Isăilă, selecţioner al naţionalei României U21 în prima parte a campaniei câştigătoare de calificare la Euro 2019, a intervenit telefonic miercuri dimineaţă, în emisiunea ProSport LIVE, acolo unde şi-a felicitat foştii jucători, dar a vorbit şi de fotbalistul pe care actualul antrenor, Mirel Rădoi, îl poate muta cu uşurinţă pe linia apărării tricolore. Este vorba de Alex Paşcanu, unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti români, de doar 20 de ani, legitimat la Leicester U23, Anglia. 

"Este un băiat extrem de serios şi de ambiţios, este polivalent, poate juca pe orice post din cele patru de pe linia de fund. Poate juca fundaş dreapta, el aşa a venit la noi, pentru că la echipa de club juca fundaş dreapta, apoi fundaş stânga.

Noi aveam nevoie de fundaş central pentru că erau foarte puţini la momentul respectiv. Îmi aduc aminte că la prima acţiune i-am selecţionat pe Nedelcearu şi Dudea, care jucau la echipa de club. Am fost nevoit, după ce i-am trimis acasă, sa-l folosesc pe Paşcanu ca fundaş central şi a făcut-o foarte bine, a rămas acolo", a spus Daniel Isăilă, în direct la ProSport LIVE.

Alex Paşcanu locuieşte în Anglia de la vârsta de 4 ani, iar la echipa de juniori a formaţiei Leicester a ajuns în urmă cu doi ani. În sezonul trecut, a fost desemnat cel mai bun jucător al academiei clubului englez. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.