GALERIE FOTO | A curs şampania! Tricolorii mici au oprit interviul lui Rădoi şi au făcut spectacol în faţa camerelor TV: "Sunt mândru, fără ei n-aş fi reuşit!"

17 oct 2018 8894 afişări Tineret
GALERIE FOTO | A curs şampania! Tricolorii mici au oprit interviul lui Rădoi şi au făcut spectacol în faţa camerelor TV: "Sunt mândru, fără ei n-aş fi reuşit!"
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Antrenorul naţionalei României U21, Mirel Rădoi, a declarat la finalul meciului, România - Liechteistein 4-0, că încă din momentul când a pus semnătura pe contractul oferit de FRF a crezut 100% în şansele selecţionatei de tineret să se califice la Campionatul European din 2019. Mirel Rădoi a fost întrerupt de jucătorii săi la flash-interviul de după meci. Tricolorii mici au venit peste selecţioner şi l-au stropit cu şampanie, au cântat şi au arestat microfonul, iar nebunia s-a calmat cu greu. Rădoi nu şi-a mai continuat discursul şi a vorbit apoi, liniştit, la conferinţa de presă.

"Sunt mândru şi sunt mândru că băieţii au reuşit să facă acest lucru. Sunt foarte mândru de ei, cred că în afară de cei 25.000 de oameni, pe care i-am strâns în aceste două meciuri, cred că am făcut alte milioane de oameni să fie mândri că sunt români. 

Au fost emoţii înaintea meciului pentru că înainte de toate este un meci al echipei naţionale, am emoţii înaintea acestor meciuri indiferent de situaţia în care ne aflăm şi acum, cu atât mai mult, că eram în faţa unui astfel de meci. 

Când am semnat contractul calculul a fost simplu, am zis că facem 12 puncte. 4 meciuri, 4 victorii", a spus Mirel Rădoi, la PRO TV.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Tânărul antrenor a precizat că este o plăcere să lucreze cu lotul U21 al echipei României: "Este foarte uşor să lucrez cu ei pentru că este un grup foarte unit, valoros, ar fi uşor pentru orice antrenor. Aceşti băieti au caractere deosebite. Sunt cel mai fericit, este cea mai mare performanţă a mea ca antrenor şi cu atât mai mult că am reuşit-o după 20 de ani. Ei fără mine ar fi reuşit, eu fără ei nu!

Mirel Rădoi a spus că bucuria calificării începută pe teren, apoi în vestiar va continua în această noapte: "Va continua bucuria, am cerut permisiunea cluburilor să mai stăm împreună două ore. M-aş bucura să îi am încă două ore în preajmă". Fostul tehnician al FCSB-ului a mai spus că în vestiar, alături de băieţii lui a venit şi fostul selecţioner, Daniel Isăilă:  "Era normal  şi am ţinut special atât eu, cât şi cei de lângă mine să fie aproape de jucători, prin video conferinţă, pentru că mai mult de jumătate din această calificare a fost datorită lui şi staff-ului său".

În ceea ce priveşte susţinerea şi suportul fanilor, Rădoi e sigur că România va fi susţinută cum trebuie şi la Euro, indiferent de unde s-ar fi găzduit competiţia."La cum a arătat campania, chiar şi în Gibraltar dacă ar fi fost turneu final, sunt singur că echipa aceasta ar fi avut parte de o susţinere mare. Vor fi urmaţi peste tot, nu doar în Italia", a mai spus Mirel Rădoi, după România U21 - Liechtenstein U21.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.