"Uite, ăsta e un cuvânt care nu se află printre alea 400!". Ilie Dumitrescu, răspuns pentru Cornel Dinu, după atacul furibund al "Procurorului": "Dacă va mai ieşi vreodată cu o astfel de declaraţie..."

4 nov 2018 24765 afişări Fotbal Intern
"Uite, ăsta e un cuvânt care nu se află printre alea 400!". Ilie Dumitrescu, răspuns pentru Cornel Dinu, după atacul furibund al "Procurorului": "Dacă va mai ieşi vreodată cu o astfel de declaraţie..."

Ilie Dumitrescu (50 de ani) i-a răspuns, duminică seară, lui Cornel Dinu (70 de ani), după atacul lansat de "Procuror" în urmă cu două zile. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a refuzat să intre într-o polemică şi i-a transmis lui Dinu că-l aşteaptă în direct la televizor pentru o dezbatere legată de fotbal.

"M-a jignit Cornel Dinu.! Nu vreau să-i dau un răspuns, vreau doar să spun că eu, în general, sunt sensibil la valori. E o legendă pentru Dinamo, are un stil de a comenta. Îl învit să intre în direct cu mine şi să avem un debate (n. red - dezbatere). Stai, că ăsta nu intră în alea 400 de cuvinte! Să intre în direct să vorbim despre chestii profesionale, precum tactica. Eu nu voi jigni niciodată pe cineva, sunt de zece ani în presă şi nu am jignit un jucător. Îi doresc din suflet sănătate.

Dacă va mai ieşi vreodată cu astfel de declaraţie, să intre în direct cu mine şi să avem un dialog pe această temă. În rest, nu am să jignesc niciodată pe cineva mai în vârstă decât mine. Noi trăim din acest fenomen. Sunt analist, trebuie să vorbesc despre jocul lui Dinamo şi despre cornel Dinu. Dacă vrea, să intre în direct să vorbim despre orice temă legată de fotbal. Am lucrat cu dânsul la echipa naţională, mi-a făcut plăcere şi onoare. Aceasta e semnătura lui când iese în presă, nu voi fi primul jignit de el", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

De unde a plecat conflictul

Cornel Dinu a simţit nevoia să-l "taxeze" pe Ilie Dumitrescu pentru o declaraţie la adresa lui Mircea Rednic: "Am văzut un expert care îi făcea un proces lui Mircea Rednic. Se mai chinuie cu degeţelele să deseneze. Ca să nu mai zic cu vorba. Mi-aduc aminte cu câţiva ani în urmă, eram într-un anturaj şi o actriţă a zis că băiatul respectiv e un băiat citit, vorbeşte şi i-am zis ”nu, dragă, are 400 de cuvinte toate, d-aia le caută”. E un băiat bun, dar nu are legătură cu speech-ul. Dacă mă uit pe CV-ul lui nu a stat mai mult de două trei luni decât la două echipe.

Ca jucător, a fost un jucător bun. De aici, să tragi concluzii de fiecare dată, s-ar putea să fii mai aproape de greşeală. Discutabil cu cariera lui fotbalistică. A spus că nu se pricepe la portari, pentru că cerea sfatul antrenorilor cu portarii. Mai uşor cu concluziile pentru cei care nu au trecut prin focul adevărat al fotbalului", a atacat fostul fundaş.

"Toţi vorbesc despre jucători, dar nimeni de antrenor. El nu are nicio vină? A stat tot atâtea meciuri ca Niculescu! Ar trebui să vorbim mai mult de Csikszereda în seara asta, nu de Dinamo.

A fost o surpriză negativă să văd lipsa de organizare în defensiva la Dinamo. Nu se poate ca o echipă de liga a treia să aibă 2-0. Până la 11 metri, trebuie să vorbim şi despre jocul lui Dinamo, care a suferit. Responsabilitatea trebuie să fie şi a lui Rednic. Trebuie să analizăm cum au reacţionat jucătorii din punct de vedere al organizării de joc, pentru că jocul ăsta a fost pregătit. Rednic e de 3 meciuri la echipă şi toţi se îndreaptă către jucători şi Rednic nu are vreo responsabilitate", e declaraţia prin care Dumitrescu a atras furia lui Dinu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.