EXCLUSIV | El e noul comandant al CSA Steaua! Oamenii din club au fost anunţaţi în această dimineaţă. "Nu-l ştie nimeni!"

15 oct 2018 12390 afişări Highlight
EXCLUSIV | El e noul comandant al CSA Steaua! Oamenii din club au fost anunţaţi în această dimineaţă. "Nu-l ştie nimeni!"

Aşa cum ProSport v-a informat de duminică seara, în această dimineaţă a fost numit noul comandant al CSA Steaua, după ce fostul şef, Cristian Petrea, a fost "delegat" de şefii MApN într-un alt post.

Omul care-i succede în funcţia de comandant al celui mai galonat club din sportul românesc este colonelul Pompiliu Bixi Mocanu, un apropiat al generalului Cătălin Zisu.

"Demiterea lui Petrea nu rezolvă însă problema, ci o agravează. Noul comandant nu are nicio tangenţă cu sportul, fiind un ofiţer de carieră al cărui principal merit îl reprezintă loialitatea faţă de Cătălin Zisu", spunea duminică seara, pentru ProSport, un alt personaj vechi din clubul militar.

ProSport a discutat în această dimineaţă cu doi dintre marii campioni ai clubului din Ghencea, angajaţi şi în prezent la CSA Steaua. "Nu-l ştie nimeni pe Bixi Mocanu!", a declarat unul dintre oamenii cu greutate de la gruparea roş-albastră.

Până vineri seara, cele mai mari şanse pentru funcţia de comandant le avea braşoveanul Mădălin Hîncu.

UPDATE 12:10 - Potrivit CSA Steaua, "Dl. Mocanu este angajat al Ministerului Apărării Naţioanle din anul 1985, fiind absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare din Bucureşti, în anul 2002, ca şef de promoţie. De-a lungul timpului, acesta a fost şeful serviciului de operaţii din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, având şapte misiuni externe, dintre care cinci în Afganistan şi două în Angola".

Vom reveni cu amănunte!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.