Ciprian Marica a spus lucurilor pe nume, în direct la ProSport Live: "Cred că asta ne lipseşte. Nu doar la FCSB există problema asta"

23 sep 2019 1346 afişări ProSport Live
Ciprian Marica a spus lucurilor pe nume, în direct la ProSport Live: "Cred că asta ne lipseşte. Nu doar la FCSB există problema asta"

Ciprian Marica e de părere că în fotbalul românesc există o mare problemă de responsabilitate. Patronul Farului spune că oamenii aflaţi în fenomen evită în general să-şi asume anumite lucruri, astfel că progresul întârzie să apară.

Marica a spus lucrurilor pe nume: "Când m-am întors în România... Cred că e o problemă nu doar la FCSB, ci şi în general, este lipsa oamenilor de responsabilitate. Oamenii fug de responsabilitate şi încearcă să o paseze de la unul la altul. Noi avem tendinţa asta. Pot să-mi asum o decizie? Am sesizat atunci la FCSB că am luat primul contact cu ei, dar sesizez în fotbalul românesc. Văd că se întâmplă la cel mai înalt nivel, am văzut la Craiova incidentul cu suporterii şi observatorul care dădea telefon la UEFA (n.r de la meciul retur cu Honved). Sunt oameni care trebuie să ia o decizie pe moment. Ştiu regulamentul? Iau decizia!

În realitate, funcţionăm pe modelul <<Stai să vedem ce a zis şeful>>. I-am spus şi lui Ianis: <<E decizia ta, ia-o pe moment. Dacă te-a deranjat un jucător, ia decizia pe moment. E reponsabilitatea ta>>. Cred că asta ne lipseşte: oameni asumaţi care să ia decizii. Avem nevoie de oameni liberi, independenţi. Este nevoie de oameni responsabili şi cărora să le dai responsabilitatea", a spus Ciprian Marica, la ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.