EXCLUSIV | După Moruţan, FC Botoşani propune un nou jucător pentru FCSB: "E monitorizat, dar când eşti pe locul 12 pică semnalul"

26 sep 2018 4680 afişări ProSport Live
EXCLUSIV | După Moruţan, FC Botoşani propune un nou jucător pentru FCSB: "E monitorizat, dar când eşti pe locul 12 pică semnalul" Foto FC Botoşani

Răzvan Oaidă a reuşit să se impună la FC Botoşani, chiar dacă are doar 20 ani, motiv pentru care a ajuns să evolueze şi pentru naţionala U21.

"Oaidă este un copil formidabil. La echipa mea sunt oameni care ştiu fotbal, tip Ongenda, Fabbrinni, şi alţii, şi sunt ăştia care muncesc enorm de mult, cum e Oaidă, care dă totul pe teren. Oaidă ajunge fotbalist! Are 20 de ani şi are un devotament teribil. Are şase galbene, dar mi-a spus că mulţi adversari cad ca la adierea vântului şi la un meci i-a fost frică să se mai apropie de un jucător, să nu ia roşu. I-a zis arbitrul că îi dă roşu. Cum se produce fotbal acolo? El dacă îşi menţine tonusul ăsta, ajunge fotbalist. Depinde foarte mult de el.

Oaidă este monitorizat, dar când eşti pe locul 12 pică semnalul. Ăştia au antenă numai de la locul 5 în sus. De la locul 10 se strică semnalul. Oaidă e monitorizat de echipe din Italia, Segunda Division, nu din România. În România, fie vorba între noi, în afară de FCSB nu te monitorizează nimeni. Dacă nu te monitorizează FCSB şi domnul Becali, la revedere. Pentru că nimeni nu are bani", a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.