Elena Udrea şi Alina Bica nu o duc atât de rău în penitenciarul din Costa Rica. Anunţul făcut de unul dintre directorii din Ministerul Justiţiei + propunerea primită de fosta "Blondă de la Cotroceni"

9 nov 2018 29808 afişări Sportbiz
Elena Udrea şi Alina Bica nu o duc atât de rău în penitenciarul din Costa Rica. Anunţul făcut de unul dintre directorii din Ministerul Justiţiei + propunerea primită de fosta "Blondă de la Cotroceni"

Elena Udrea şi Alina Bica nu au dat în penitenciarul din Costa Rica peste condiţii atât de grele precum susţin, anunţă unul dintre directorii din cadrul Ministerul Justiţiei din ţara în care sunt închise fosta "Blondă" de la Cotroceni şi fosta şefă a DIICOT.

Avocata Laura Vicol s-a plâns de condiţiile în care ar fi încarcerate Udrea şi Bica, însă realitatea pare să fie alta: "Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane şi nu e supraaglomerat. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie sau să îşi cureţe patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta", a declarat Luis Bermudez, director în cadrul Ministerului Justiţiei din Costa Rica, pentru site-ul lateja.cr.

"Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo", susţinea avocata Laura Vicol, cea care-i reprezintă interesele Elenei Udrea.

Directorul penitenciarului, propunere pentru Elena Udrea

Cum Udrea are un caz aparte, fiind mama unei fetiţe abia născute, directorul penitenciarului "Vilma Curling" nu a rămas impasibil faţă de situaţia fostului ministru şi i-a transmis româncei că o poate vedea pe micuţa Eva Maria în cadrul unui modul maternal, special amenajat pentru îngrijirea copiilor deţinutelor: "Udrea trebuie să decidă acum dacă este de acord cu această propunere. Directorul penitenciarului aşteaptă răspunsul ei!", notează jurnaliştii din Costa Rica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.