Noi detalii în cazul în care Ronaldo e acuzat de viol. Avocaţii vin cu motive de bucurie pentru portughez

16 oct 2018 12924 afişări Sportbiz
Noi detalii în cazul în care Ronaldo e acuzat de viol. Avocaţii vin cu motive de bucurie pentru portughez

Avocaţii lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) au adus noi detalii în cazul în care starul lusitan e aczuat de viol. Reprezentanţii portughezului au mers în Las Vegas, acolo unde s-ar fi petrecut incidentul în 2009, şi au discutat cu poliţiştii, care au decis în urmă cu câteva săptămâni redeschiderea cazului.

Mundo Deportivo, care citează presa portugheză, scrie că reprezentanţii lui Ronaldo au fost foarte satisfăcuţi după discuţiile avute cu autorităţile din SUA care se ocupă de caz. Avocatul Peter Christiansen este încrezător că povestea va avea un final fericit pentru clientul său, după acuzaţiile de viol ale lui Kathryn Mayorga.

"Documentele care se presupune că ar conţine declaraţii ale domnului Ronaldo şi care au fost reproduse în presă sunt pure invenţii", susţine avocatul starului portughez, după ce Der Spiegel a publicat ceea ce se presupune a fi contractul prin care victima, Kathryn Mayorga (34 de ani) a acceptat să păstreze tăcerea în schimbul a 375.000 de euro. Iar documentele prezentate conţineau semnăturile ambelor părţi (Ronaldo şi Mayorga), ale avocaţilor celor doi, dar şi o declaraţie a lui Ronaldo prin care o asigură pe americancă de faptul că nu suferă de vreo boală transmisibilă prin contact sexual.

În 2009, Ronaldo şi Mayorga au semnat un contract în care se stipula că, în schimbul a 375.000 de euro, femeia va păstra tăcerea: "Cristiano nu neagă că a semnat un acord, dar motivele care l-au împins să facă asta sunt deformate. Acea înţelegere nu reprezintă în niciun caz o recunoaştere a vinovăţiei", a mai explicat Peter Christiansen.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.