Viorica Dăncilă, pusă în încurcătură. Cum a răspuns la întrebarea "Cum vă simţiţi ştiind că aproape la fiecare ieşire publică faceţi cel puţin o gafă în limba română? "

7 oct 2018 29957 afişări Sportbiz
Viorica Dăncilă, pusă în încurcătură. Cum a răspuns la întrebarea "Cum vă simţiţi ştiind că aproape la fiecare ieşire publică faceţi cel puţin o gafă în limba română? "

Prezentă sâmbătă la Focşani pentru a participa la Festivalul Vinului, Viorica Dăncilă a avut parte de o primire contrastantă, iar o întrebare primită de la un jurnalist a pus-o într-o situaţie stânjenitoare.

În prima zi în care românii au fost chemaţi la urne pentru a-şi exprima votul la Referendumul pentru familie, Premierul României s-a aflat la Focşani, unde oamenii au primit-o aşa cum au crezut că e mai bine. Unii au felicitat-o pentru realizări, alţii au numit-o hoaţă, în timp ce ceilalţi au preferat o abordare echilibrată.

Un eveniment petrecut pe finalul vizitei vorbeşte, însă, de la sine. Unul dintre jurnaliştii prezenţi la Focşani a profitat de moment şi a pus o întrebare menită să atragă un răspuns aşteptat de toţi români: "Dumneavoastră cum vă simţiţi ştiind că aproape la fiecare ieşire publică faceţi cel puţin o gafă în limba română?”, a sunat întrebarea de la care Dăncilă a încercat să se eschiveze.

"Credeţi-mă, ştiu că acest lucru îl vânaţi, dar e o zi atât de frumoasă...”, a fost răspunsul scurt al Vioricăi Dăncilă, înainte de plecare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.