EXCLUSIV | A câştigat titluri europene şi mondiale, i-a fost bodyguard lui Gigi Becali şi a vrut să se sinucidă după scandalul sechestrării hoţilor maşinii patronului său. Ce face acum Cătălin Zmărăndescu, la un an şi jumătate de la retragere

6 nov 2018 52641 afişări Alte sporturi

Vă întrebaţi ce mai face Cătălin Zmărăndescu, primul campion european dat de România în artele marţiale, campion european şi mondial MMA, campion european la box şi unul dintre cei mai bine cotaţi luptători ai promoţiei Local Kombat?

Promoterul Eduard Irimia a vorbit la ProSport LIVE despre unul dintre sportivii care i-au rămas cel mai aproape de inimă. "Cătălin Zmărăndescu se află în România. Are o sală superbă la Târgovişte şi are un băiat care îl urmează în carieră. El este un sportiv care şi-a făcut treaba aşa cum a putut el, ca sportiv, iar acum, ca antrenor, şi-o face, la fel, foarte bine. Este un exemplu pentru mine, la fel ca şi Sora", a transmis omul care lucrează asiduu pentru a obţine o exclusivitate în premieră pentru România.

Zmărăndescu, devenit celebru şi după ce a fost angajat ca bodyguard de Gigi Becali, s-a retras din lumea sporturilor de contact anul trecut, în luna mai, la 44 de ani, după o victorie prin KO tehnic în faţa polonezului Tomasz Czerwinski. Eduard Irimia a mai spus, la ProSport LIVE, că Zmărăndescu este unul dintre "exemplele din cariera mea de promoter care pot fi lideri într-o comunitate".

  • Cătălin Zmărăndescu a stat 29 de zile în arest preventiv, în 2009, fiind acuzat că, împreună cu alţi bodyguarzi ai latifundiarului din Pipera, ar fi urmărit, intimidat şi sechestrat hoţii care îi furaseră maşina lui Gigi Becali.

"Am ajuns să fiu bodyguard după o competiţie sportivă în care am avut meci cu unul dintre bodyguarzii dânsului, în K 1. L-am bătut foarte bine, iar după meci a intrat ca fulgerul în vestiar. Mi-a zis aşa: 'Băi, băiete, tu de mâine lucrezi pentru mine'. Nici n-am apucat să reacţionez. Şi, de atunci, am lucrat împreună", a povestit Zmărăndescu.

"Am crescut oarecum împreună. Ca imagine, exceptând ultima parte a relaţiei noastre, totul a fost perfect. Domnul Becali nu e atât de rău pe cât se spune. Face şi lucruri bune, dar da, dă şi cu piciorul şi face totul praf. De atunci nu ne-am mai întâlnit, aşa că nu ştiu ce va fi. Dar e clar că nu-l voi ocoli, educaţia mea nu-mi permite să mă port astfel. Ne vom strânge mâna, cel mai probabil. Cu siguranţă, nu-l voi evita", susţine Zmărăndescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.