EXCLUSIV | Provocarea anului naşte reacţii! Cel mai periculos adversar pentru Ghiţă nu e Moroşanu: ”El e în top la nivel global”

6 nov 2018 7506 afişări Alte sporturi

Într-o intervenţie la emisiunea ProSport LIVE, promotorul Edruard Irimia a vorbit despre provocarea pe care Daniel Ghiţă i-a lansat-o lui Cătălin Moroşanu, pentru o luptă în ringul de K1.

Irimia este de părere că ”Moartea din Carpaţi” nu este cel mai periculos adversar pe care Ghiţă îl poate întâlni în momentul de faţă, şi a venit cu varianta Benjamin Adegbuyi.

”Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să se supere pe mine pentru că pe toti patru i-am creat eu. Sunt mulţi factori, Daniel Ghiţă, chiar dacă a fost cel mai bun din lume, poate în momentul asta nu este cel mai bun, poate şi vârsta şi lipsa de meciuri, pe de altă parte, Beni nu are experienţa lui, dar este în top la nivel global.

Dacă mă întrebaţi pe mine, cel mai periculos sportiv la momentul ăsta este Benjamin Adegbuyi, pentru că este activ, are meciuri la nivel global, iar pe de altă parte, nu s-a înfruntat, în afara de Rico Verhoeven, cu un erou ca Semmy Schilt, ca Daniel. El a trecut prin cele mai mari de K1, merită respectul pentru ce a făcut până acum”, a spus irimia la ProSport LIVE.

Duminică, Daniel Ghiţă a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin intermediul căruia i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu: ”Am spus că toţi marii 'campioni' ai României sa vină în ring să lupte cu mine: Pauză... Nu-i aud şi nu-i văd decât la emisiuni TV, unde sunt toţi 'campionii K1'. Luptătorilor, aveti şansa... Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acţiuni civice, doar la TV. Moroşanu, ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte? Eşti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România. Aştept răspunsul".

Replica lui Moroşanu nu a întârziat să apară: ”Acel moment când afli că eşti provocat de cineva care tocmai ţi-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!", a scris Moroşanu pe contul său de facebook.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.