EXCLUSIV | L-a chemat să redreseze Dinamo, dar a spus pas: "Am alte priorităţi!". Conducătorul cu nume care l-a pus pe "hold" pe Negoiţă

10 oct 2018 11246 afişări Liga 1

Dinamo se zbate în mediocritate în ultimii ani şi caută soluţii să iasă din criză, însă lumina de la capătul tunelului nu se vede, încă, pentru trupa din Ştefan cel Mare. "Câinii" lui Claudiu Niculescu au ajuns pe locul 12 în Liga 1 Betano, de baraj, iar antrenorul şi-a ameninţat jucătorii că vor sta în tribuna dacă nu vor face ce le cere. Ionuţ Negoiţă, finanţatorul "câinilor", se sfătuieşte cu un om important în istoria clubului Dinamo, pe care l-a vrut în conducere, dar acesta l-a pus pe "hold".

Florin Prunea, fostul preşedinte de la Poli Iaşi, e omul pe care Ionuţ Negoiţă îl sună când are neovie de un sfat. O spune chiar fostul portar din Ştefan cel Mare, într-o intervenţie la ProSport LIVE. Prunea, unul dintre membrii Generaţiei de Aur, spune că Negoiţă l-a chemat să pună umărul la renaşterea lui Dinamo, dar acesta a refuzat politicos.

"Tot timpul vorbesc cu domnul Negoiţă, avem o relaţie normală, de amiciţie, îl respect. Ne mai consultăm. Am avut oferte tot timpul de la Dinamo, dar deocamdată am alte priorităţi. Am fost în discuţii cu alte 3-4 echipe. Mi se pare că a venit momentul pentru cei care se ocupă de echipă să străngă echipa. Presiunea e una foarte mare, jucătorii sunt criticaţi peste tot. Trebuie să facă ceva pentru a ieşi din această situaţie. Poţi ieşi doar cu muncă, umilinţă şi comunicare", a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

Prunea a găsit exemplul pe care Dinamo n-are "nicio şansă" să-l urmeze: "Atât se poate în momentul de faţă la Dinamo, şi-au asumat. Sigur, o echipă de nivelul lui Dinamo ar trebui să arată altfel, dar nu te poţi ţine după ce Gigi Becali, n-ai nicio şansă. Nu cred că Ionuţ Negoiţă va renunţa Dinamo", a mai spus Prunea, la ProSport LIVE.

Dinamo e pe un dezastruos loc 12, de baraj, în Liga 1 Betano, cu doar 11 puncte strânse în 11 etape. "Câinii", abia preluaţi de Claudiu Niculescu, n-au mai câştigat de cinci meciuri, de la succesul cu Hermannstadt (2-1). În ultimele două partide din tur, Dinamo joacă împotriva Dunării Călăraşi (acasă) şi împotriva Chiajnei (deplasare).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.