EXCLUSIV | Salvatorul nu mai vine! Negocierile s-au împotmolit din cauza contractului. Fanii îl cer cu disperare, dar conducerea nu i-a respectat doleanţele

2 nov 2018 7546 afişări Liga 1

Florin Prunea ( 50 de ani) este văzut de mulţi drept salvatorul lui Dinamo. Chiar şi fanii au cerut, printr-un comunicat, ca fostul jucător al ”câinilor” să fie numit într-o poziţie de conducere a clubului, dar din câte se pare acest lucru nu va avea loc. În urma unei intervenţii în cadrul emisiunii ProSport Live, Prunea a lămurit situaţia. Nu poate veni la Dinamo dacă nu se vrea un proiect de durată. Lui i-a fost propus un contract pe un an.

Eu am negociat cu David, Bălănescu şi Negoiţă înaintea venirii lui Rednic. La noi a fost vorba de perioada contractuală, nu de salariu. Nici nu m-am uitat la bani. Nu m-am gândit la asta când a fost vorba să vin la Dinamo. Nu puteam să semnez peun an de zile, am anumite principii”, a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Târziu în noapte, galeria lui Dinamo a emis un comunicat prin care solicită aducerea lui Florin Prunea la echipă: "Apelul nostru către Mircea Rednic este să-l accepte, să-l ceară lângă el pe Florin Prunea. Garantăm noi pentru mutarea asta. Avem nevoie de acest om lângă echipă. Este dinamovist. A demonstrat asta indiferent unde s-a aflat. Şi-a asumat statutul de dinamovist declarat, chiar dacă a avut de pierdut din asta, în timp ce alţii au preferat să rămână ”diplomaţi” cu gândul că... nu se ştie pe unde-i poartă viaţa."

Dinamo are mai bine de o lună fără victorie în meciurile oficiale. Ultimul succes datează de la sfârşitul lunii septembrie, după 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României. La acea vreme, tehnicianul bucureştenilor era Claudiu Niculescu, demis la scurt timp.  Mircea Rednic a fost numit antrenor pentru că era văzut de conducere drept un om cu mai multă experienţă, mai capabil decât predecesorul său. În acelaşi timp, s-a vorbit şi de posibilitatea cooptării într-o funcţie oficială a lui Florin Prunea, dar numirea nu a avut loc. Din câte se pare, problemele au avut la bază perioada contractuală.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.